ΜΟΔΑ

“Ολογραφικά” μαλλιά: η τελευταία τάση που έχει κατακλύσει το Instagram!

By  | 

Έχετε κρατήσει ποτέ ένα CD στο φως του ήλιου; Η πλευρά που μοιάζει με χρώμιο (όχι η πλευρά με το πορτοκαλί και καφέ ριγωτό μοτίβο, αν κρατάτε το “No Strings Attached” των NYSNC), ανακλά τις ηλιαχτίδες, ρίχνοντας τα πιο όμορφα μπλε, πράσινα, ροζ και κίτρινα. Τυχεροί εμείς, αφού μερικοί έμπειροι κομμωτές έχουν βρει έναν τρόπο να συλλέξουν αυτές τις αποχρώσεις.

Παστέλ ροζ, μπλε και λιλά συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μεταλλική πολυδιάσταση!

Γνωρίστε τα ολογραφικά μαλλιά. Είναι το μικρό, χαριτωμένο αδερφάκι των geode μαλλιών και κάνει την μητέρα του, τα μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι, περήφανη. Οι colorists φέρνουν τα μαλλιά σε μια ξανθιά βάση (απαιτείται κάποια λεύκανση), προτού εισαγάγετε λαμπερά μπλε, baby pink και απαλές αποχρώσεις λεβάντες στο μείγμα. Η τάση είναι γίνεται πανταχού παρούσα για το Instagram και το Pinterest (μπορούμε να καταλάβουμε γιατί!) και αναφέρεται συχνά ως “οπάλιο” μαλλιά.

 

Και βέβαια, βλέπουμε την ομοιότητα, αλλά κολλάμε με την παρομοίωση του CD. Δεδομένου ειδικά ότι όλα τα ολογραφικά – νύχια και μακιγιάζ των ματιών – έχουν ένα φουτουριστικό στυλ.

 

 

Όπως και τα άλλα χρώματα των μαλλιών που είναι εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο, τα ολογραφικά μαλλιά εμπεριέχουν αρκετό αυτοσχεδιασμό. Επιλέξτε διαφορετικά χρώματα, και αφήστε τη λαμπερή βάση πλατίνας να μιλήσει. Δεν είστε fan του κίτρινου; Προσπέρασέ το! Εάν αισθάνεστε λίγο πέρα από την ατμόσφαιρά μας, ενισχύστε την ένταση και τα χρωματισμένα τμήματα. Ενώ η τάση είναι, χωρίς αμφιβολία, τολμηρή, μπορείτε να την ελέγξετε.

 

 

Όμως να θυμάστε, με μια διαγαλαξιακή τάση όπως αυτή, αφήνοντας τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ίσως να μην είναι τόσο κακή ιδέα!

 

 

 

Preview image via Pinterest.

Source dailystories.gr